Skip to main content
  • Producten en diensten Parketspecialist Apeldoorn

    Producten en diensten

Als parketspecialist voor Apeldoorn en omgeving bied ik meerdere diensten en producten aan voor een geheel nieuwe parketvloer of onderhoud en renovatie van uw bestaande parketvloer.

Ruim aanbod aan houten vloeren

Als parketspecialist lever ik verschillende topkwaliteit vloeren in uiteenlopende houtsoorten; van massieve eiken vloerdelen en kloostervloeren tot gerookte hardhouten parketvloeren in stroken, visgraat of blokpatroon met smalle of brede planken. Iedere houtsoort heeft zijn unieke kleur, structuur, eigenschappen en uitstraling, en ik kan u adviseren welke soort het beste bij uw woning past. Daarnaast zorg ik ook voor het vakkundig leggen en afwerken van alle vloeren.

Parketdelen en hout professioneel laten leggen

Uw houten vloer professioneel laten leggen

Voor uw nieuwe vloer zijn er verschillende manieren van plaatsing en afwerking. Zo kunnen de vloerdelen genageld en verlijmd of zwevend gelegd worden, kan er gekozen worden voor wax, olie of lak voor een specifieke kleur en slijtvaste laag, en zijn er verschillende structuren en patronen mogelijk waarin de delen gelegd kunnen worden. Ook ben ik vakspecialist in het leggen van uw parketvloer in visgraatpatroon. Daarbij zijn verschillende lengtes en breedtes van het motief mogelijk die ieder weer een andere uitstraling aan uw woonruimte geven.

Stofvrij schuren van houten vloeren

Stofvrij schuren en renovatie van houten vloeren

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van oude planken vloeren. Heeft u bijvoorbeeld al houten vloerdelen liggen en zijn deze in de loop der tijd kaal geworden? Ontbreken er planken of zijn er beschadigingen? Is de lak op het hout verkleurd of zitten er vlekken in uw visgraat parketdelen? Dan kan ik uw vloer helemaal herstellen, opschuren en door hem te voorzien van een frisse kleur wax, olie of lak, ook weer een nieuw aanzicht geven. Zo kan uw vloer nog jaren mee.

Traprenovatie

Renoveren van uw trap

Is uw trap verouderd, versleten of gewoon toe aan een opknapper? Ik kan uw trap in alle gangbare houtsoorten renoveren, zodat deze bijvoorbeeld mooi aanlsuit op uw bestaande houten vloer. Na een renovatie ziet u trap er weer uit als nieuw en is een stuk veiliger door stroeve trapbekleding of antislipprofielen.